توضیحات، مراقبه و مدیتیشن با صفت الهی دافع
فایل صوتی توضیحات به همراه مراقبه و مدیتیشن با نام و صفت الهی دافع
پیشنهاد می کنم برای درک بهتر موضوع ابتدا فایل صوتی رو گوش دهید
چکیده و خلاصه ای از موضوعات فایل صوتی
بسم الله الرحمن الرحیم
دافع یعنی چه ؟
به نام خداوند، خالق خلاق
معنی دافع به زبان پارسی : به معنی دفع کننده بلاها و آسیب ها و حمایت کننده و حامی
توضیحات و متن فایل صوتی دافع
دافع صفتی که امروز قراره بهتر با اون آشنا بشیم.
شاید این صفت مانند صفات دیگه خیلی معروف نبوده باشه و در اصطلاح های روزمره مون زیاد به گوشمون نرسیده باشه و یجورایی کمتر بهش توجه کرده باشیم و اینکه دافع به معنی دفع کننده و حمایت کننده هستش.
ادامه مراقبه ذهنِ نو با دافع
تفاوت رفع و دفع
در این سری از مراقبه ها قرار شد زمینی رو توی ذهن خودمون تصور کنیم که از نوع محصولش، فراوانی و کیفیت محصولاتش خیلی رضایت نداریم و اینکه تا اینجای مسیر این تغییر زیبا و مهم متوجه شدیم که حضور ما در این مسیر با دعوت نامه ای از خود خداوند به صورت ایجاد شدن یک انگیزه و با تصمیم ما برای قبول این دعوت و به صورت برگشت به سمت مسیر اصلی هدف خلقت مون قرار گرفتیم.
و در مراقبه قبلی هم با اتصال به صفت غفار، آسیب هایی که از قبل به اون زمین یا مزرعه امون رسیده بود رو سعی کردیم پاکسازی کنیم و اثرات رفتارهای نادرست گذشته مون رو از بین ببریم.
اما برای اینکه بتونیم به کاشت و پرورش و برداشت محصول با کیفیت بپردازیم باید از رسیدن اثرات منفی که در آینده امکان داره به این مزرعه برسد جلوگیری کنیم.
پس یا باید آسیب هایی که به این زمین وارد میشه رو خنثی یا رفع کنیم یا باید به پشت مرز های مزرعه امون بریم و نزاریم که اون آسیب های احتمالی نزدیک به زمینمون بشن یا اصلا از بوجود اومدنشون جلوگیری یا پیشگیری کنیم.
چون اگر ما هر چقدر هم که تلاش کنیم و مشکلاتی که الآن در زمینمون مثل یه عالمه زباله های مزاحم هست رو برطرف کنیم و از طرف دیگه هم مشکلات و آسیب های جدید مدام بخوان وارد زمینمون بشن
که تمام سعی و تلاش هامون بی فایده و بی اثر می مونن.
مثلا تصور کنید روز اول شروع این تغییر زمینمون پر بود از زباله های مختلف که از جایی به سمت این زمین مثل یک رود سرازیر شده بود.
حالا شما شروع کردید به تمیز کردن و بیرون بردن اونها یا یه جورایی همه شون رو حذف کردین.
اما اگر نرید و جلوی ورود اونهارو نگیرید که هر چقدر تلاش کنید بازم فردای اون روز همون آش و همون کاسه است.
اما اگر مبدا اون رودخونه رو برید و پیدا کنید و یا مسیر اون رو از کیلومترها دورتر کاملا تغییر بدید دیگه واقعا خیالتون راحت میشه.
با گفتن این قسمت خواستم یه تفاوتی بین رفع کردن و دفع کردن رو براتون شفاف تر کنم.
حتما همتون شنیدین که میگن پیشگیری بهتر از درمان هستش.
یعنی زمانی که آسیبی به شما رسیده و شما اون آسیب رو برطرف میکنید اصطلاحا میگن شما اون آسیب رو رفعش کردین.
اما زمانی که از ریشه مشکل یا آسیب رو حل و فصل میکنید که دیگه اصلا به وجود نیاد، شما اون آسیب، اون مشکل یا اون مورد رو دفعش کردید.
حالا اینجوری که گفتم یه موضوع مهم هم باقی میمونه و اینکه ما اصلا نمیدونیم و نمی توانیم حدس بزنیم که چه اثرات منفی و زیانباری میتونه در زمان پرورش و رسیدگی و برداشت محصولاتمان به ما آسیب برسونه که از اونها بتونیم پیشگیری کنیم.
مثلا زمانی که ما میخوایم از یه بیماری مثل سرماخوردگی پیشگیری کنیم با پوشیدن لباس گرم، مصرف ویتامین های مورد نیاز مثل ویتامین سی و خوردن غذاهای مقوی نرفتن در محیطهای سرد با بدن گرم و عرق کرده و هر کاری که هر کدام از ماها انجام میدیم میتونیم از بیماری سرماخوردگی پیشگیری کنیم چون از این بیماری آگاهی داریم.
اما برای پیشگیری از بیماری های جدید که اطلاعاتی از اونها در دسترسمان قرار نداره واقعا نمیدونیم چه اقداماتی لازمه تا از اون بیماری ها و آسیب های احتمالی اون ها دور بمونیم.
مثلا باید یادتون باشه زمانی که هنوز همهگیری بیماری کرونا شروع نشده بود و تمام دنیا رو تحت تاثیر خودش قرار نداده بود و متخصصین پزشکی و ویروسشناسی هم در مورد اون هنوز هیچ علم و آگاهی نداشتن و اون زمان که این بیماری شروع کرد به سرایت به دیگر نقاط دنیا، هر کدوم از ما هر کاری رو میکردیم و به هر توصیهای گوش میدادیم که چه کارهایی بکنیم یا چه کارهایی نکنیم و فهمیدیم اکثر اون اقدامات اشتباه بودند و حتی هیچ تاثیری هم در پیشگیری و درمان برای ما نداشتند و یه جور ترس جهانی هم در خصوص این بیماری گریبانگیر همه آدمها شده بود و بعدها هم که علت اصلی مرگ و میر زیاده کرونا، ترسیدن معرفی شد و نتایج تحقیقات نشون داد که ترسیدن باعث میشه که سیستم ایمنی بدن آدم مختل بشه و هر بیماری ضعیفی یا هر ویروسی میتونه آسیب های جدی به بدن هر کدوم از ما وارد کنه.
حالا اگه ما این مثال ها رو بخوایم برای همون مزرعه یا زمین خودمون بزنیم میدونیم که برای پیشگیری از آسیب های احتمالی که توی این مسیر جدید میخوایم حرکت کنیم، هیچ علم و آگاهی از قبل نداریم.
اما زمانی که ما قراره در آغوش خداوند یک مسیری رو شروع کنیم و اون رو به انجام برسانیم و اینم میدونیم که خداوند قراره از بهترین و کامل ترین و کافی ترین امکانات خودش به ما کمک کنه.
میتونیم ترس رو از وجود خودمون ریشه کن کنیم.
اگر ما بتونیم با صفت دافع خداوند اتصال محکمی برقرار کنیم میتونیم از این موهبت هم برخوردار بشیم که نه تنها در مدت زمان حرکت توی این مسیر یا کاشت و پرورش و برداشت محصول زمینمون از خیلی از آسیبها و بلاها در امان بمانیم، بلکه خداوند هم با توانایی و قدرتی که در به وجود آمدن هر پدیده ای داره میتونه جلوگیری کنه.
حتی از به وجود اومدن اتفاقهای ناخوشایندی که برای ما مزاحمت دارن یا مسیر اون رودخونه ی مشکلات رو تغییر بده یا اینکه کلا اون رودخونه رو خشکش کنه.
یعنی با اراده ی رب العالمین خودش که به معنی پروردگاری و پرورش دهندگی تمام عالم ها و جهانهای ممکن هست و با صفت دافع خودش اصلا نذاره رویدادی به وجود بیاد که نکنه اون اتفاق آسیبی به اشرف مخلوقاتش برسونه و اون بنده ای که با هزار امید و آرزو به سمت او و در واقع به آغوش او برگشته، از او ناامید بشه و روی برگردونه.
تا اینجای این قسمت فقط به بخشی از معنی این صفت الهی اشاره کردیم.
اما با بررسی معنی کامل کاملتر و ترجمه به پارسی.
اهل فن در مورد صفت دافع متوجه مفهوم دیگری هم از این صفت شدم که اون حمایت کننده یا حامی بود.
یعنی خداوند با این صفت خودش یه جورایی توی مسیری که در حال پیمودن هستیم با دفع و از بین بردن مشکلات و آسیب ها نسبت به ما نقش حامی و حمایت کننده هم داره.
و راجع به اینکه چه حمایت های دیگه ای از خداوند برای رسیدن به نتیجه ی بهتر نیاز داریم، به نظرم بهتره که این موضوع رو به همون خداوند مهربان و قادر و دانا بسپاریم که ما رو به این مسیر دعوت کرده.
میدونی چی میخوام بگم؟
من میگم ما با اتصال به صفات خداوند کار خودمون رو انجام میدیم.
خدا هم کار خودش رو حتما به بهترین نحو ممکن انجام میده.
چون میگن از تو حرکت از خدا برکت.
پس یادمون باشه هر وقت خواستیم کاری رو شروع کنیم که از خطرات و آسیب های احتمالی اون اطلاعی نداشتیم میتونیم به صفت دافع خداوند متصل بشیم تا هم جلوگیری کنیم از بوجود اومدن اون خطرات و هم حمایت خداوند رو در طول مسیر انجام اون کار داشته باشیم.
و از اینها مهمتر اینکه ما نباید یادمون بره که همه مون قطره ای از همان اقیانوس خداوند و با تمام صفات او هستیم که تمام خصوصیات او در وجود تک تک ما حضور دارد و فقط ما نمی تونیم اونها رو به راحتی درک و احساس کنیم.
چون در تمام مدت زمان زندگیمون حواسمون فقط به دنیای مادی و بیرونی خودمون بوده و توجه خودمون رو از دنیای روحانی و درونی مون برداشته بودیم.
دعای پایانی با صفت دافع
و در آخر هم این چنین با او به سخن می نشینیم. پروردگارا!
ای حمایت کننده و ای حامی ای!
دفع کننده ی تمام مشکلات و آسیب ها.
من در این دنیا محدود به زمان و مکان شده ام و نمی دانم با چه اتفاقات و چه آسیب ها و چه مشکلاتی رو به رو خواهم شد.
فقط این را می دانم که تو برگشت پذیرِ مهربانی و کسی را که برای برگشتن به سوی تو و در مسیر قرار گرفتن در آغوش توست.
تو نه تنها تمام خطرها را از او دور میکنی، بلکه تا لحظه ی آخر دست از حمایت او بر نخواهی داشت چون دافع صفت توست.
شاید من در زمانهایی تو را فراموش کنم،
اما تو هرگز و هرگز مرا فراموش نخواهی کرد
چون همیشه زنده و جاویدان فقط تویی
و
سپاس گزاری شایسته ی توست.
صفحه های مرتبط :